Heading 2

gallery/camping logo
Nelly van Dijck
Camping 't Zwammetje
Bloemenstraat 3
6596DS Milsbeek
0485-516320
info@campinghetzwammetje.nl
 

Er zijn 14 ruime plekken elk met een 6 Ampere stroomaansluiting. Huisdieren zijn welkom op onze camping, mits ze aangelijnd zijn en geen overlast verzorgen voor de andere gasten.

 

Er zijn meerdere toiletten, en douches, welke in 2020 compleet vernieuwd/gerenoveerd zijn.

De douches zijn uitgerust met een mengkraan, en ze werken zonder ‘douchemuntjes’. Er is een voldoende ruimte om af te wassen met warm water.

Er staat een koel/vrieskast welke gebruikt kan worden, en er is een wasmachine aanwezig + een centrifuge.

 

De afwashoek is overdekt en voorzien van 2 aanrechten met warm water. Verder is er een wasmachine, een centrifuge en een koel- vrieskast. Er is een overdekte ruimte met een zitje, een tafelvoetbalspel en wat boeken. Voor de kleintjes is er een zandbak. Binnen in deze recreatie ruimte is WIFI beschikbaar.

 

Alle plekken hebben een 6 Ampere stroomaansluiting. Er is altijd plaats voor een trekkerstentje. Huisdieren zijn welkom mits aangelijnd.

 

 

 

Fietsen en wandelen

Vanaf de camping zit je gelijk op verschillende knooppunten. Zowel met wandelen als met fietsen. De camping ligt in een prachtig gebied wat iedereen wilt ontdekken, met de fiets of te voet. Op de camping zijn wandel-en fietsroute’s aanwezig.

 

Uitzicht

Vanaf alle plaatsen heb je een weids uitzicht over het Niersdal. Hier zitten allerlei watervogels zoals ganzen, zwanen en futen. Ook het ijsvogeltje heeft hier een nest. Je kunt er genieten van prachtige zonsonder- en opgangen. Het uitzicht is bijna te mooi om van de camping weg te gaan.

 

Groene omgeving

De omgeving van Milsbeek is erg bosrijk; het Rijkswald op Duits grondgebied, de Jansberg tussen Milsbeek en Plasmolen en natuurlijk de Mookerheide.

 

Boodschappen en uiteten

In het dorp Milsbeek vind je een Spar, een slager en een bakker. Verschillende restaurants en een snackbar. Het dorp is op 1 km. Dan heb je Gennep, op 3 km afstand. Een kleine stad met veel winkels. Restaurants in allerlei soorten. Grieks, Italiaans, Turks en Nederlands. In de maanden juli en augustus is er iedere zaterdag muziek, zang of toneel. De grote steden in de omgeving zijn Nijmegen en Kleef (Duitsland).